Zonne-/fotovoltaïsche installaties voor de Balearen en het vasteland van Spanje

100% Financiering beschikbaar

Tot 25 jaar garantie

Schone stroom voor uw huis of bedrijf

Voordelige onderhoudscontracten

Lage kosten

Zonne-energie kost minder dan u denkt. We hebben ook 100% financieringsmogelijkheden en EU-subsidies die tot 30% van de kosten terugkrijgen.

Tot 25 jaar garantie

Ons merk zonnepanelen, Carbon Free, wordt geleverd met 25 jaar garantie.Leer meer

Groene energie

Door uw eigen zonne-energie te produceren, verkleint u uw ecologische voetafdruk en de fossiele brandstoffen die nodig zijn om uw huis of bedrijf van stroom te voorzien.

Groene onafhankelijkheid

Onze systemen hebben normaal gesproken 3/5 jaar nodig om zichzelf terug te betalen, daarna heb je een gratis energiebron en kun je gecompenseerd worden voor de energie die je niet gebruikt.

De wereld leiden op weg naar duurzame, betaalbare en schone energie

Green Power voorziet huizen en bedrijven van een reeks kant-en-klare oplossingen voor hernieuwbare energie, gespecialiseerd in de installatie van zonnetechnologieën op de Balearen en op het vasteland van Spanje. Vraag vandaag nog uw gratis en vrijblijvende enquête aan en ontdek uw potentieel voor hernieuwbare energie en wat u vandaag nog zou kunnen besparen!

Ontmoet het team

Ons team is toegewijd om u te helpen uw groene energie te realiseren en financiële doelen. We gebruiken de nieuwste software om te berekenen de beste opties om die doelen te bereiken.

Technologie

Bekijk onze eerdere projecten. Van residentiële systemen tot utiliteitsschaal drijvende zonneparken. Geen project is te klein of te groot.

Nieuws

Bekijk het laatste nieuws over duurzame energie.

Waarom kiezen voor Groene Stroom?

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud van zonnepanelen en andere groene energietechnologieën.Carbon Free

Zonne-energie: vereenvoudigd

Van eerste onderzoek tot installatie en onderhoud, ons team vermijdt het jargon en geeft de informatie die u nodig heeft in een taal die u begrijpt.

Geen Cookie Cutter-projecten

Uw zonne-energiebehoefte is anders dan die van uw buurman. Onze gratis enquête zal uw exacte vereisten bepalen - commercieel of residentieel.

100% eerlijkheid

Door middel van simulaties en vergelijkingen laten we u precies zien hoe het installeren van duurzame energieoplossingen uw rekeningen zal beïnvloeden.

Schonere atmosfeer

Uw CO2-voetafdruk verkleinen

Het revolutionaire eigen zonnepaneel van Green Power

Krijg een gratis consult, bel ons +34 651 720 792